Best Answer

15% * 18 pound = 2.70 pound.

18 - 2.7 = 15.30 pound

However if you misspelled and actually mean 15 percent of18, then the answer is 2.70 pound. ("off" means 18 minus 15% of 18)

Q: What is 15 percent off 18 pound?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Ans = ₤18 * (1 - 10%) = ₤18 * (1 - 0.1) = ₤18 * (0.9) = ₤16.2

The percent of 15 out of 18 is 83.33%.

18 percent of 15 is 2.7

15% of 120 is 18, 350% of 18 is 63.

45% of 40 per pound = 18 per pound

Related questions

Ans = ₤18 * (1 - 10%) = ₤18 * (1 - 0.1) = ₤18 * (0.9) = ₤16.2

The percent of 15 out of 18 is 83.33%.

So, 85 % of 18 dollars = 85 / 100 * 18 = 0.85 * 18 = 15.3 dollars (15 dollars 30 cents)

18 percent of 15 is 2.7

15% of 18= 15% * 18= 0.15 * 18= 2.7

15 percent of 120 is 18.

15% of 120 is 18, 350% of 18 is 63.

15% of 120 is 18.

45% of 40 per pound = 18 per pound

15 percent of 120 dollars is 18 dollars. If you take it away from the 120 dollars, there are 102 dollars remaining.

Percentage means a fraction with a denominator of 100. 15 percent is 15/100. 15% of something means you multiply it by 15/100. Therefore 15% of 120 is 120*15/100 = 1800/100 = 18. In dollars, 15% of $120 is $18. Now 15% OFF of $120 means you subtract 15% from the original price. So $120 - $18 = $102. Final answer. Or you could say that 15% (of anything) OFF 100% is 85% because 100 - 15 = 85. $120*85/100 = $10,200/100 = $102. Same answer of course.

18