Best Answer

So, 85 % of 18 dollars = 85 / 100 * 18 = 0.85 * 18 = 15.3 dollars (15 dollars 30 cents)

Q: What is 15 percent off 18 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

15 percent of 120 dollars is 18 dollars. If you take it away from the 120 dollars, there are 102 dollars remaining.

Percentage means a fraction with a denominator of 100. 15 percent is 15/100. 15% of something means you multiply it by 15/100. Therefore 15% of 120 is 120*15/100 = 1800/100 = 18. In dollars, 15% of $120 is $18. Now 15% OFF of $120 means you subtract 15% from the original price. So $120 - $18 = $102. Final answer. Or you could say that 15% (of anything) OFF 100% is 85% because 100 - 15 = 85. $120*85/100 = $10,200/100 = $102. Same answer of course.

Subtracting 30 percent off a value is the same as multiplying the value by 1-(30/100) = 0.7. In this instance, 0.7 x 60 = 42 Therefore, 30 percent off 60 dollars is equal to 42 dollars.

Is this 60% OFF OF 30 dollars or 60% OF 30 dollars? 60% OF $30 is 30*.60 = $18 60% OFF of $30 would be subtracting that 60% off of it. $30 - $18 = $12 60% OFF of $30 would be the same as 40% OF $30

15% of 18= 15% * 18= 0.15 * 18= 2.7

Related questions

15 percent of 120 dollars is 18 dollars. If you take it away from the 120 dollars, there are 102 dollars remaining.

what is 18 percent off 350 dollars

25 percent of 18 dollars is 18*25/100 = 4.50 dollars So 25% off of 18 dollars is 13.50 dollars

18 dollars.

405 dollars

$287.00

$82.00

10% off $18 = $18 - ( 0.1 x $18) = $16.2

15% * 18 pound = 2.70 pound.18 - 2.7 = 15.30 poundHowever if you misspelled and actually mean 15 percent of18, then the answer is 2.70 pound. ("off" means 18 minus 15% of 18)

Percentage means a fraction with a denominator of 100. 15 percent is 15/100. 15% of something means you multiply it by 15/100. Therefore 15% of 120 is 120*15/100 = 1800/100 = 18. In dollars, 15% of $120 is $18. Now 15% OFF of $120 means you subtract 15% from the original price. So $120 - $18 = $102. Final answer. Or you could say that 15% (of anything) OFF 100% is 85% because 100 - 15 = 85. $120*85/100 = $10,200/100 = $102. Same answer of course.

$18-$1.8-$1.8=$14.4

10 ÷ 100 × 18 = 1.818 - 1.8 = $16.2