answersLogoWhite

0


Best Answer

480.7692

User Avatar

Zane Blick

Lvl 8
โˆ™ 2021-02-25 23:07:28
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
More answers
User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2015-11-09 06:40:22

25000/52 weeks is approximately 480 3/4's weeks.

User Avatar

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2016-11-12 13:48:53

2,500 divided by 52 is 48.08 per week.

User Avatar

User Avatar

Anonymous

Lvl 1
โˆ™ 2020-06-16 11:42:43

63

User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What is 25000 divided by 52 weeks?
Write your answer...
Submit
Sign up for more answers

Registered users can ask questions, leave comments, and earn points for submitting new answers.

Already have an account? Log in

Related questions

676 weeks equals how many years?

52 weeks in a year 676 divided by 52= 13 years.


What is 25000 divided by 60?

416.6667


How many weeks is 5 month?

52 weeks in a year, divided by 5 (months) = 10.4 weeks.


How much money per week if salary is 25000 year?

$480 per week. Divide 25,000 by 52 weeks in a year.


How many years is 93 weeks?

93 weeks divided by 52 weeks (one year) = app. 1.79 years


312 weeks equal how many years?

312 weeks is just under 6 years because a year has 52 weeks and 1 day in an ordinary year, and 52 weeks and 2 days in a leap year. 312 divided by 52 is 6.


How much per week if yearly salary is 27000?

There are 52 weeks in a year. $27,000 divided by 52 is.... $519.


How many weeks in two and a half years?

There are 52 weeks in a year, and therefore 26 weeks in a half year.52 + 52 + 26 = 130 weeks in two and a half years.i googled how many weeks are in 2 years and it gave me 104.354914. and i divided it in half and added it to 104.354914. and i got 156.532371


What is 1000000000 divided by 25000?

40000


How many mintutes are there in a day?

The same amount that are in a year divided by 52 weeks divided by 7 divided by 24 hours divided by 1 hour divided by 60 minutes


What 50 divided by 25000?

50 divided by 25,000 = 0.002


What is 500000 divided by 20?

25000


What is 25000 divided by 40?

625


If your annual salary is 6000000 a year what is your weekly salary?

6,000,000 divided by 52 weeks = 115,384.61


How weeks are in a year?

There are 52 weeks in a year. There are 52 weeks in a year.


How many weeks does a year have?

52 weeks in a year A year has 52 weeks, and 53 Thursdays at the most There are 52 weeks in a year.


What is 2.6 divided by .52?

5


How many pay checks does a person who is paid bi weekly get each year?

26. There are 52 weeks in a year. 52 divided by 2 = 26.


How much is 700000000 divided by 25000?

28000


How much does 300000 divided by 12?

25000


How many weeks are in a quarter for college verses a semester in college?

12 weeks in a quarter. 4 quarter a year (the extra weeks are used for the winter break) 13. There are 52 weeks in a year. Quarter means 1/4th. 52 divided by 4 equals 13.


How much does a LPN gets paid a week?

$45000 a year. So what ever that is divided by 52 weeks.


How many years is 130 weeks?

It is 2 1/2 years. 130 divided by 52=2.5


How many weeks were in 2010?

There were 52 weeks in 2010.There are 52 weeks in EVERY year.


What is 2 million divided by 80 equal?

0.025