answersLogoWhite

0


Best Answer

365 times 52 minus 52 plus 1 = 18,929

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2016-03-31 20:04:47
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

๐Ÿ““
Create a Study Guide

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What is 365 times 52 minus 52 plus 1?
Write your answer...
Submit
Related questions

What is 8 times 6 minus 5 plus 9?

the answer is 52


What percentage of 365 is 52?

It is: 52/365 times 100/1 = 14.25% rounded


What is 2 times 4 times 6 plus 8 minus 2?

54 (i used my hands)๐Ÿ˜Œ


How many times does 7 go into 365?

52


What times 5 plus 3 divided by 2 minus 7 equals 52?

32.5 or 32 1/2


What percent is 52 of 365?

52% of 365 = 52% * 365 = 0.52 * 365 = 189.8


What is 52 divided by 365?

0.1425


What do you do to get 52 weeks in 365 days?

You don't have to do anything. Everybody gets 52 weeks in 365 days. Plus an extra day!52 x 7 = 364


If there are 7 days in a week and 52 weeks in a year then how do you get 365 days?

There are 52 weeks plus 1 day in a non-leap year and 52 weeks plus 2 days in a leap year.


Is g2-50 factorable?

52


What is 52 minus 26?

52 minus 26 is 26.


What is 52 minus 25 percent?

If you want 52 minus 25% of 52, then multiply 52 by .25 and subtract the result from 52.


What is 20 minus twelve times 6?

20-12*6=52


How many weeks are there in 2011?

Considering 2011 is not a leap year, it has 365 days; having 7 days in a week, 365/7 = 52 weeks plus 1 day.


How do you factorise y squared plus 9y minus 52?

y^2+9y-52 = (y+13)(y-4)


4 times 5 plus 32?

52


What is 6 times 5 minus 3 times 5 to the second power plus 12 divided by 4?

(6 x 5) - (3 x 52) + (12/4) = 30 - 75 + 3 = -42


What is 33 minus -19?

52


7x 52 equals 364 how come there are 365 days in a year?

There aren't exactly 52 weeks. Since 7 doesn't divide into 30 or into 31 for that matter they just multiplied 7 as many times as they could to get close to 365.


What does 95 plus 52 plus 95 plus 52 equals?

95 plus 52 plus 95 plus 52 equals 294.


Why are there 365 days and a quarter in a year there are 52 weeks in a year and 7 days a week. 52 times times 7 equals 364. so we've got an extra day we should only have 365 days on leap years?

We have 52 full weeks in the calendar, plus the day and a quarter left. That remaining quarter converts to an extra day every 4 years, resulting in leap years. We cannot simply remove the day for our leisure, for the wise know what a difference a day makes.


What do you get if you divide 365 by 7?

52


Explain why there is 52 weeks in a year?

There are 365 days in a year, 7 days in one week. So 365 divide by 7 is 52


What is 52 minus 44?

52 - 44 = 8


What is 52 minus 18?

52 - 18 = 34

People also asked

1995 Dodge Caravan Radio Removal?

View results