Study guides

☆☆

Q: What is 36 inch x 60 inch x 60 inch into cubic meter?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

231 cubic inches = 1 US fluid gallon 60 cubic inches = 0.25974 gallon (rounded)

First, Torque = 1.5 meter x 3.5 (cubic meter)x 1000 (litres/cubic meter) x 1 (kg/litre) = 5250 kg. meter Horse Power = Torque x rpm / 5252 = 5250 x 60 /5252 = 59.97 First, Torque = 1.5 meter x 3.5 (cubic meter)x 1000 (litres/cubic meter) x 1 (kg/litre) = 5250 kg. meter Horse Power = Torque x rpm / 5252 = 5250 x 60 /5252 = 59.97

It is about 150 to 180 kilograms per cubic meter of 60 MPa concrete

5ft * 4ft * 3ft = 60 cubic ft = 1.699 cu metres

TVs are measured diagonally across the screen. A 60-inch TV is approximately 50 inches by 36 inches.

60*36*4 = 8640 in3 (cubic inches) = 5 ft3 (cubic feet)

1 meter = 3.28084 feet1 cubic meter = 1,000 liters150' x 60' x 3' = 27,000 cubic feet = 764.555 cubic meters = 764,555 liters

The ratio of the area is (60 / 10) squared, or 36.

1 m3 = 1000 L 0.06 m3 = 60 L

ABOUT 60 TO 250kg/cu.m.

1 cubic meter/hour = 1 (cubic m/hour) x 1000 liter/cubic m) x 1/60 (hour/min) x 1/60 (min/s)= 1000/3600 liter/sec= 0.27777778 liter/second

259200 cubic inches or precisely 150 cubic feet

== == Approx 60 cubic inches per 1000 cc (1 liter) so 6x60 equals 360 cubic inches

The ratio of the area is (60 / 10) squared, or 36.

There are various sizes of tractor buckets and each can hold different loads. For a 60 inch tractor bucket, it can hold 1/3 cubic yard.

36/60 = 0.60 or 60%

231 cubic inches = 1 US gallonVolume of your container = 60" x 12" x 18" = 12,960 cubic inches = 56.104 US gallons (rounded)

60 inch is 10 inch longer than 50 inch. 60 inch is 20% longer than 50 inch.

$36 is 60% of $60 .

1 US gallon of water weighs 8.33 pounds at 60 degrees F. There are 231 cubic inches of water per gallon, so 8.33 pounds divided by 231 = .03606--> pounds per cubic inch.

60 * 36 = 2,160

(N cubic meter/hour) x (3.28084 feet/meter)3 x (1 hour/60 minutes) = 0.58858 N cubic feet/minute(rounded)

0.660% of an inch= 60% * 1 inch= 0.60 * 1 inch= 0.6 inch

36 / 60 = 0.6 = 60 %

1m = 100cm so 60cm x 40 cm x 40 cm = .6m x .4m x .4m = .096m^2