Study guides

☆☆

Q: What is 3 hours and 1 minutes plus 5 hours and 19 minutes equal?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

This equals 45 hours and 2 minutes.

8 hours 20 minutes.

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 1140 minutes is equal to 1140/60 = 19 hours.

1:32 + 47 minutes is 2:19. 132 minutes plus 47 minutes is 179 minutes, which is 2 hours and 59 minutes.

19 minutes is equivalent to .31666667 hours

1159

Subtracting 42 minutes from 15 hours 19 minutes gives 14 hours 37 minutes.

There are 19*60 = 1140 minutes

138.75 minutes is 2 hours and 18.75 minutes or 2 hours and 19 minutes

679 minutes is 11 hours and 19 minutes.

This is 4 hours, 19 minutes.

Two hours and 19 minutes.

19 hours, 57 minutes

19 hours and 19 minutes

439 minutes is 7 hours and 19 minutes.

First add the hours, secondly the minutes. So you get Sunday 7am Plus 66 minutes, which is 8.06 am Sunday.

3 hours 19 minutes

25 plus 21 plus 19 is equal to 65.

1 day, 19 hours, 54 minutes.

There are: 319/60 = 5 hours and 19 minutes

11 + (19 + 6) = 36(11 + 19) + 6 = 36So they are both equal. The brackets make no difference in this case.

79 minutes is 1 hour and 19 minutes.

83

559.85 minutes is equivalent to 9 hours 19 minutes and 51 seconds.

1140