Study guides

☆

Q: What is 40 percent off 53 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

40 percent of 53 is 21.2.

30% off $53= 30% discount applied to $53= $53 - (30% x $53)= $53 - $15.90= $37.10

40 percent of 53 is 21.2.

53 percent of 20 dollars would be about $9.40.

One percent of 212 = 212/100 = 2.12 25% of 212 is therefore = 2.12 * 25 = 53 Thus 212 with 25% off = 212 - 53 = 159

The sale price will be $37.10

53% of $12,000.00= 53% * 12000= 0.53 * 12000= $6,360.00

53-18.55 = 34.45

53 minus 20% of 53 is 42.4

40571/76550=.53 .53 X 100=53%

10% off of 53= 10% discount applied to 53= 53 - (10% * 53)= 53 - (0.10 * 53)= 53 - 5.3= 47.7

People also asked