70 It is asking to divide by 1/2 not divide by 2 70 because 30 divided by half (0.5) is really multiplying it by 2. (30 X 2 is 60 + 10 is 70) Then plus ten is 70. Wouldn't you divide 30 by half (15)??????

Half is the same thing as .5 so you divide 30 by .5 and you get 60 then you add 10 so it is 70. TADA!!!

The answer is: 20/2 plus 30 = 40

30:2=15 15+10=25 so it's 25AnswerA different aproach would be to do the following: 30 : 1/2 (a half) = 60 + 10 = 70.Half of 30 is 15 so divide 30 by 15 and you get 2 + 10= 12!

70 I got this: 30/2+10=25

30/2=1515+10=25

30/0.5=60 60+10=70

When you divide 30 by 2 you get 15 and one half means 1.5 them this means that 15 divide by 1.5 which gives 10 Well, 30 divided by 2 and one half is 30 divided by 5/2 which is the same as 30 times 2/5 = 60/5 =12

Divide the top and bottom numbers by 5: 3/6. Then divide by 3: 1/2 Also, as 15 is half of 30, the answer must be a half (1/2).

(30 / 2) + 7 = 15 + 7 = 22

12.5? or "what". Did you mean "Divide thirty by half and add ten?"? Then the answer would be seventy.

Since they must total 30, and be equal, divide 30 in half. 30 divided by 2 will give you the answer.

30/(1/2) + 10 = 30x2 + 10 = 60 + 10 = 70.

50% of $30 is $15. The easiest way to do this is to just divide 30 by two, since 50% is half off.

15 days Because there is 30 days in the September month and if you want half, then you divide it by 2. 30 /2 = 15 15 days

66if you meant 30 divided by 2 plus 10% it is 16.5

The answer is 70 (30 / 0.5 = 60, 60 + 10 = 70)

30 divided by .5 plus 10 equals 70 70

Divide by 2 or multiply by 1/2 to divide inches in half.

To divide by a fraction, multiply by its reciprocal, In this instance, 30 / 1/2 = 30 x 2 = 60

90 min are in a hour and a half90since an hour is 60 minutes and a half hour is half that (30) you just do a simple addition for your answer60+30=90 minutesThe number of mintues in a half hour are 30 minutes because a full hour is 60 minutes and if you divide it in to 2's u get 30 min!

Seventy. 30 / .5 = 60; 60 + 10 = 70.

There are 60 minutes in an hour and since "half an hour" is half of an hour, it will contain 30 minutes. Simply divide 60 by 2 to get the answer.

One half of 30 is 15.One half of 30 is 15.One half of 30 is 15.One half of 30 is 15.One half of 30 is 15.One half of 30 is 15.

Trending Questions

Asked By Wiki User

Hottest Questions

Previously Viewed

clearAsked By Wiki User

Unanswered Questions

How many times 80 go into 800?

Asked By Wiki User

How do you write 1.4 miles in word form?

Asked By Wiki User

Who do you convert 1.8 to a whole number?

Asked By Wiki User

Asked By Wiki User

Copyright ยฉ 2021 Multiply Media, LLC. All Rights Reserved. The material on this site can not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with prior written permission of Multiply.