Q: What is is 30 divide by half?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

12

40

40

15 days Because there is 30 days in the September month and if you want half, then you divide it by 2. 30 /2 = 15 15 days

The answer is 70 (30 / 0.5 = 60, 60 + 10 = 70)

Related questions

40

40

50

Half is the same thing as .5 so you divide 30 by .5 and you get 60 then you add 10 so it is 70. TADA!!!

40

12

The answer is: 20/2 plus 30 = 40

40

30/0.5=60 60+10=70

40

40

40