Study guides

Q: What is the term of 3 10 17 24?

Write your answer...

Submit

Related questions

7n - 4

The nth term in the arithmetic progression 10, 17, 25, 31, 38... will be equal to 7n + 3.

14 and 4/24 - 10 and 11/24 = 3 and 17/24

Subtract 7 from each number, so the 9th number would be 59.

10 and 17

There are very many possible solutions. The simplest polynomial solution is t(n) = (n^4 - 14n^3 + 71n^2 + 14n + 24)/24.

8/10 + 1/3 = (8×3)/(10×3) + (1×10)/(3×10) = 24/30 + 10/30 = 34/30 = 17/15 = 1 2/15

3/10 is greater than 4/17. 3/10 = 3/10 * 17/17 = 51/170 4/17 = 4/17 * 10/10 = 40/170 thus 3/10 > 4/17.

14 - 311/17 = 10 + 3 + 1 - 311/17 = 10 + 3 - 3 + 1 - 11/17 = 10 + 0 + 6/17 = 106/17

10 + 7 + [(24 x 7) x 3] = 17 + 504 = 521 hours

You can see that you add 10 to the previous term to get the next term. Term number 1 2 3 4 Term 4 14 24 34 You can also say: Term number 1 2 3 4 Term 0*10+4 1*10+4 2*10+4 3*10+4 So the nth term would be 10(n-1)+4 Or if you expand it, it's 10n-6

3/24 = 1/8

You can see that all the numbers go up by 7. This means that the first part of the nth term rule for this sequence is 7n. Now, you have to find out how to get from 7 to 3, 14 to 10, 21 to 17 ... this is because we are going up in the 7 times table. To get from the seventh times table to the sequence, you take away four. So the answer is : 7n-4

The differnace between the numbr is 7, therefore the first part of the formula will be 7n, now for the first term we replace n with one so nx7=7 and to get to 10 you need to add 3 making the nth term 7n+3, To check your answer you must replace n with the two (for the second term) which comes to 14 to get to seventeen you need to add three so the formula nth term 7n+3, hope this helped

Term-to-term is -3

-1/3 + (-3/8) = -8/24 - 9/24 = -17/24.

y = 7x - 4

Genesis 46:10, Exodus 6:15, Numbers 26:12, 1Kings 7:21, 1Chronicles 9:10, 24:17, 2Chronicles 3:17, Nehemiah 11:10

3(10/24) = 82/24 = 3.4167

7+10=17 so the sum is 17. 10-7=3 so the difference is 3. Therefore, the two numbers are 10 and 7.

The answer is 7 and 10. 7+10=17 10-7=3

17 + 8 x 3 = 17 + 24 = 41

21 -2*5 +3 +10 = 24

10 x 3 - 6 = 24 6/6 x 10 x 3 -6 = 24

17 7/8 - 12 3/12 17 21/24 - 12 6/24=5 15/24 Answer is 5 and 15 over 24.

People also asked