answersLogoWhite

0


Best Answer

1 to 48

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2010-12-10 05:05:21
This answer is:
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.75
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
1011 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What is the ratio of 30 minutes to 24 hours?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

The ratio of 30 minutes to 3 hours?

30 minutes is 1/6th of 3 hours, so the ratio of 30 minutes to 3 hours is 1:6


How many minutes are there in November?

November = 30 days = 30*24 hours = 30*24*60 minutes = 43200 minutes.


How can the number of minutes in 30 days be calculated by?

1 day = 24 hours 1 hour = 60 minutes Therefore 30 days * 24 hours * 60 minutes = 43, 200 minutes


How many 30 seconds in 24 hours?

1440 minutes in 24 hours 86400 seconds in 24 hoursthere r 2880 30 seconds in 24 hours


How many times do you need to multiply 30 minutes to get 24 hours?

48x30 mins is 24 hours.


What is 30 seconds as a fraction of 24 hours?

30 seconds = 30/60 minutes = 0.5/60 hours = 0.5/(60 x 24) of 24 hours = 0.00034722 of the 24 hours Another approach: 1 day = 24 hours = 86400 seconds 30 seconds = 30/86400 of 24 hours = 0.00034722 of the 24 hours


How many minutes 4 half-hours?

1 day=24 hours 1 hour=60 minutes 1 minutes=60 seconds 4 hours 30 minutes=___________minutes =( 4x60 )minutes+30 minutes =240 minutes+30 minutes =270 minutes


Uses equivalent measurements in ratio form to solve problems?

in a bag of chocolate candies, there are 21 brown candies and 6 green candies what is the ratio At 30 miles per hour, how far can we get in 24 minutes? (30 miles/hour) x (1 hour/60 minutes) x 24 minutes = (30 miles/60 minutes) x 24 minutes = (24/60) x 30 miles = 12 miles


Find the ratio in simplest form 30 minutes to 2 hours?

1/4


What is twenty four hours divided by four eight minutes?

24 hours is equal to 1440 minutes. If you divide this by 48 minutes, you get 30.


How many hours and minutes from 1115 am to 1245 pm?

It is 13 + 24 k hours (where k is any integer) and 30 minutes.


How many minutes in a 30 day mouth?

Each day has 24 hours. Each hour 60 minutes. So there are 24 x 60 = 1440 minutes in one day. In 30 days there are 30 x 1440 = 43200 minutes.

People also asked