Study guides

☆☆

Q: What is the sale price of 9.50 and 10 percent?

Write your answer...

Submit

Related questions

950 percent as a fraction = 95/10 or 19/2 950% = 950%/100% = 95/10 or 19/2 in fraction

10 * 100/80 = 12.50

95.

The original price was $16.00

$13.05

25495

The answer should be -10% as the discount price 10% more than the original price.

0.2*50=10 50+10=60 :)

The total price with sales tax is $8.17

100% = 950 10% = 95 30% = 10% x 3 = 95 x 3 = 285 Therefore 30% of 950 is 285.

Sale price is 32.2310 percent of $35 is $3.50 subtract those two numbers.Then multiply by .055 to find the tax which is $1.73 and add it to the previous answer.

The answer to 20% of 950 is 190. How to work out: 100% = 950 10% = 95 20% = 190 Answer=190

10% of 9500 = 10% * 9500 = 0.1 * 9500 = 950

10% means 10/100 = 0.1But, you are " paying forward, " so to speak, so use the inverse of 10% and divide the sale price by 90% = 0.9.$1099/0.9= $1221.11===============original price of drum set

Percent means "hundredths". To get 10% of a price, multiply the price by 10/100.

Easy 15%: 10% = 84, 5% = half that = 42 total reduction 126 so sale price = 714

15/8 * 10 so $18.75

15% = 10% + 5%; 10% = 11.50, 5% = 5.75, so 15% = 17.25, making sale price 97.75

10% of 59.00 = 59.00*10/100 = 5.90 So 10% off = 59.00 - 5.90 = 53.10

Let Cost Price be C. Then Sale Price = C + (C x 10/100) = 110C/100 But Sale Price = 275 = 110C/100 : C = 275 x 100/110 = 250 The Profit is Sale Price - Cost Price = 275 - 250 = 25

10% is simply 1/10th so 10% of 12.95 is 1.295. If you now take 1.295 away from 12.95 you find the reduced price, which is 11.655

So the $1600 represents 80% of the regular price, which is at $200 for each 10%. 100% would be $2,000.

$40.50

$48, a $12 Discount. 10% of 60 is 6...so 20% is $12.

10% of 40= 4 4x2=8=20% 40-8=32