Study guides

Q: What is the unit rate of 45 in 60 min?

Write your answer...

Submit

Related questions

In this problem, the unit rate is the rate of speed. speed = distance/time = 60 miles/70 min = 0.86 mi/min (rounded)

A pulse rate of over fifty. 45-60 beats per min.

1 hour = 60 min → 0.75 hour = 0.75 × 60 min = 45 min.

1 mi / 45 MPH * 60 min/hr * 60 sec/min = 80 seconds.

Since there are 60 minutes in one hour then 45 minutes is 45/60 = 3/4 hour

There are 60 sec in one min 35 rev/min x 45/60 = 26.25 revs

.75*60 = 45 seconds

It is: 45 to 60 or 3 to 4 simplified

60 km.

It is 45/60 or 3/4 in its simplest form

45 gph x 60 min/1 hr so multiply by 60 45 gph is 2700 gpm

1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.

60 KM OR 45 MIN BY RAIL

(3 miles=30 min)x2=((6 miles=60 min)/60 min)=(6 miles= 1 hr)=(6 miles/hr)

A is the fastest unit rate.Change everything to the same units, e.g. feet per minute, so that you can compare them:A. 30 mi/hr * (5280 ft/1 mi) * (1 hr/60 min) = 30*5280/60 ft/min = 2640 ft/min. [notice that (5280 ft/1 mi) and (1 hr/60 min) are both fractions equal to 1. This is the key to unit conversions.]B. 40 feet/sec * (60 sec/1 minute) = 40*60 ft/min = 2400 ft/min.C. 700 yards/min * (3 ft/1 yd) - 700*3 ft/min = 2100 ft/min.D. 2200 ft/min.

It is: 1 and 45/60 which is 7/4 as an improper fraction in its lowest terms

110 = 45 + 60 + 5 11:15 to 12:00 = 45 min 12:00 to 1:00 = 60 min 1:00 to 1:05 = 5 min

60-100 beats per min

60-100 b/min

60-100 beats per min

60-100beats/min

The average pulse rate of adults is between 60 to 100 beats/min while that of the infants is 90 to 120 beats/min.

20 km / 45 minutes = 0.444 km/min 0.444 km/min * 60 min/hr = 26.7 km/hr

-20

Use unit conversions: (100hr)(60 min/1 hr) = 6000 min