Best Answer

If the direction of motion is constant then the velocity is the same as the speed in that direction. If the direction is not constant, the information given is nowhere near sufficient to calculate the velocity.

Q: What is the velocity if the distance is 700000 miles at a speed of 250000?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

About 155,342.8 miles.

velocity=distance/time for uniform velocity. You need units for both the time and the distance to get a correct answer. Example: the speed limit is 65 miles/hour

distance divided by time... For example, if it takes 2 hours to travel 4 miles, your velocity is: 4 miles/2 hours = 2 miles/hour

Change the minutes to hours, so the units are common. Velocity = distance / time, so distance = velocity * time = 65 * 3 = 195 miles

Since distance (D) equals velocity (V) xtime (T) (D = V x T), then time equals distance divided by velocity or T = D/V. For example, going 20 miles per hour for 2 hours will move a distance of 40 miles. Looking at it the other way, 40 miles divided by 20 miles per hour will equal 2 hours of travel time. PJ

Related questions

250000 miles

The Earth-moon distance is about 250000 miles

the amount of time it takes to travel 3194 miles depends on the speed or velocity and the weight of the object travelling the distance. This is explained in the physics/math equation Distance=(Velocity) x (Time) or when rearranged Time= (Distance)/(Velocity)

velocity = distance / time time = distance / velocity time = 343 miles / 70 miles per hour = 4.9 hours

In physics, Velocity = Distance/Time. Therefore, Time= Distance/Velocity. Insert the Velocity and you get Time= Distance/100. However you'd have to convert either the distance to miles or velocity to feet. 1 mile= 5,280 feet

About 155,342.8 miles.

velocity=distance/time for uniform velocity. You need units for both the time and the distance to get a correct answer. Example: the speed limit is 65 miles/hour

Time = distance / velocity So you need to supply the velocity portion of the equation in miles. The answer will be in hours.

Yes, they are proportional. Distance traveled is the velocity times the time. So if you travel at 60 miles per hour for two hours, you have gone 120 miles.

distance = velocity x time 780 = velocity x 12 65 = velocity= miles per hour so in 7hours distance = 65 x 7 = 455 miles

time = distance/velocity

distance divided by time... For example, if it takes 2 hours to travel 4 miles, your velocity is: 4 miles/2 hours = 2 miles/hour