it is an hour and 15minutes long
3hours 15minutes 41.5seconds (rounded)
In the context of a day, it is not: it is a proper fraction. In the context of an hour it is. In the context of minutes, it is not.
17/65 = 0.26154 hour (rounded) = 15minutes 41.5seconds (rounded)
If you drive at 60mph (miles per hour) it should take about 3hours and 15minutes
500/80 = 6.25 hours = 6hours 15minutes
15minutes. 100/25=4. 60minutes / 4 = 15minutes
Google maps shows the distance as 53.7 miles, with a driving time of 1 hour 15minutes.
3,600 seconds = 1 hour4,500 seconds = 1.25 hours = 1hour 15minutes
2hrs 15minutes :)
30mins on the crosstrainer and 15minutes weight training
Depending on your PC. I did it in 15minutes.
NO.It's 150 minutes. :(
6.25 hours or 375.0 minutes
Around 15minutes, if you catch the m5
Hour is a noun.
minute. Minute is part of and hour. Second is part of a minute.
If you drive at a constant speed of 60 miles per hour for 6 hours and 15 minutes you will have traveled exactly 375 miles. So the answer is 6hours 15minutes
monitor vital signs every 15minutes for 1 hour. measure abdominal girth and patient weight before and after procedure. document amount, color, odor, viscosity, reassure patient