Study guides

Q: What percent of 60 minutes is 10 minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

1hour = 60 minutes therefore. 10 minutes/60 minutes x 100% = 16.67%

20%

1 hour = 60 minutes 10 minutes is 10/60 = 1/6 hour

1 hour = 60 minutes so 10 hours = 10*60 = 600 minutes.There are 10*60 = 600 minutes

60 percent is usually a D.

60 minutes is 100% of one hour.

2% of 60 min is 1.2 minutes

1 minute = 60 seconds5 minutes = 300 seconds5 minutes + 12 seconds = 312 seconds10% of it = 31.2 seconds

At 60 miles an hour, it will be 10 minutes

It is 10/60, which can be simplified, if required.

60 decreased by 10 percent = 54

10 percent = 60/10 = 6 10 percent + 10 percent = 6 + 6 = 12 20% of $60 is $12

36 / 60 = 0.6 = 60 %

42/60=7/10=0.7*100=70 42 minutes=70% of an hour

10 percent of 60 students is 6 students.

10 percent of 60 pounds is 6 pounds.

There are 60 minutes in 1 hour.Therefore: 60 + 10 = 70 minutes.

50 percent.

It is: 41.67% rounded

this is really simple there are 60 minutes in an hour so 60+10= 70 minutes

around 3 minutes if your going pretty fast!

600 minutes. There are 60 minutes in one hour, and 60 times 10 = 600.

15 minutes.There are 60 minutes in an hour, and 60 divided by four (the quarters) equals 15.15 minutes.

60 minutes = 1 hour so 10 minutes = 10/60 hours = 1/6 hours.

40/60*100 = 2/3*100 = 66.6%