Q: What would 672 seconds equals min and sec?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

7

3.4 minutes equals 204 seconds.

60 seconds = 1 minute so 60 x 5= 300 seconds in 5 minutes.

One minute = 60 seconds. Multiply 60 (sec) by 7 (min), which yields 420 (sec)

there are 4,920 seconds in 1 hour 22 min.

Related questions

3120 seconds.

7

3.4 minutes equals 204 seconds.

! minute = 60 seconds, so multiply by 60.

There are 60 seconds in a minuteso (3 minutes = 180 seconds) + 15 seconds= 195 seconds

60 seconds = 1 minute so 60 x 5= 300 seconds in 5 minutes.

.75*60 = 45 seconds

1 min = 60 seconds 2 min = 120 seconds 3 min = 180 seconds (3 min + 25 seconds) = (180 seconds + 25 seconds) = 205 seconds

183 minutes equals: 3hrs and 3 min or 10980 seconds

A Minute is equal to 60 seconds In the same way , 15 Min = 60*15 = 900 Seconds

518,400 seconds (60 sec x 60 min x 24 hours x 6 days).

One minute = 60 seconds. Multiply 60 (sec) by 7 (min), which yields 420 (sec)