Q: You will be back in 30 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

30 minutes

Starting at 4:05, wind the clock back 35 minutes, you arrive at 3:30, now wind the clock back the remaining 1 hour to get 2:30.

If that's 0.5, half of 30 minutes is 15 minutes.

It is: (4*60)+30 = 270 minutes

4 minutes 30 seconds

Related questions

7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.

30 minutes

30.

Starting at 4:05, wind the clock back 35 minutes, you arrive at 3:30, now wind the clock back the remaining 1 hour to get 2:30.

60 Minutes - 1968 Back to My Lai Juvenile Justice The Mother of Invention 30-27 was released on: USA: 29 March 1998

3 x 60 minutes = 180 minutes + 30 minutes = 210 minutes

If that's 0.5, half of 30 minutes is 15 minutes.

It is: (4*60)+30 = 270 minutes

4 minutes 30 seconds

30 minutes = 1,800 seconds

1 hour is 60 minutes. 60 minutes + 30 minutes = 90 minutes

150 minutes or 2 hours 30 minutes.