More answers

Lvl 2

4 minutes and 30 seconds

Lvl 2

4 minutes 30 second

Q: How many minutes and seconds is 270 seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

270 / 60 = 4.5 minutes

4.5 minutes

4.5*60=270 minutes. 270*60=16200 seconds.

There are 270 seconds in 4 1/2 minutes. A minute is 60 seconds, so 4.5 x 60 = 270 seconds.

2 + 2.5 = 4.5 minutes = 270 seconds

Related questions

4 minutes and 30 seconds.

270 / 60 = 4.5 minutes

4.5 minutes

4.5*60=270 minutes. 270*60=16200 seconds.

There are 270 seconds in 4 1/2 minutes. A minute is 60 seconds, so 4.5 x 60 = 270 seconds.

2 + 2.5 = 4.5 minutes = 270 seconds

http://www.dict.cc/4.5 * 60 = 270 seconds.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 4.5 minutes is equal to 4.5 x 60 = 270 seconds.

4 minutes and 30 seconds.

4.5 × 60 = 270 seconds.

Exactly 270.

270 seconds.