Q: How many quarter dollars make 1 dollar?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Algebra

150 quarters is equal to $37.5. This is because there is 4 quarters in every dollar. Hence why it is called quarter. So 150 quarters divide by 4 equals $37.5.

4 quarters = 1 dollar. A quarter is a bit like, but not exactly equivalent to, 25p and ditto for a pound.

5,000 dallorsBy my calculations one million quarters equals $250.000. If you had one million one dollar bills, you would have One Million dollars. A quarter is 1/4 of a dollar, so you would have 1/4 of a million dollars. just for the record there are 20,000 quarters in $5000.100,000 quarters = $25,000100,000 x 10 = 1,000,000$25,000 x 10 = $250,000

4 quarters = 1 dollar 800/4 = 200 dollars

A dollar can be reached by adding coins together in the following ways, using ten coins or fewer: 1. A one-dollar coin. 2. Two half dollars. 3. One half dollar and two quarters. 4. One half dollar, one quarter, two dimes and one nickel. 5. One half dollar, one quarter, two dimes and five pennies. 6. One half dollar, one quarter, one dime and three nickels. 7. One half dollar, one quarter and five nickels. 8. One half dollar and five dimes. 9. One half dollar, four dimes and two nickels. 10. One half dollar, three dimes and four nickels. 11. One half dollar, two dimes and six nickels. 12. Four quarters. 13. Three quarters, two dimes and one nickel. 14. Three quarters, two dimes and five pennies. 15. Three quarters and five nickels. 16. Two quarters and five dimes. 17. Two quarters, four dimes and two nickels. 18. Two quarters, three dimes and four nickels. 19. Two quarters, two dimes and six nickels. 20. One quarter, seven dimes and one nickel. 21. One quarter, six dimes and three nickels. 22. Ten dimes. 23. One half dollar, one quarter, one dime, two nickels and five pennies

Related questions

.25 dollars are in a quarter since one dollar = four quarters.

Take 72 and divide by 4 - this will give you the dollar amount.

1 quarter = 1/4 dollar = 25 cents = 0.25 dollars 4 quarters = 1 dollar 40 quarters = 10 dollars

One quarter is 25 cents.One dollar is 100 cents.Thus there are 4 quarters in a dollar, and 40 quarters in 10 dollars.10 dollars = 40 quarters1 dollar = 4 quarters10 dollars = 10 dollars * 4 quarters/1 dollar = 40 quarters

a quarter = $0.25 half a dollar = $0.50 → $0.50 ÷ $0.25 = 2

A quarter is "one quarter of a dollar", thus, there are four quarters to a dollar. 4 x 12 = 48

A quarter is 1/4 of a dollar. So 999/4= 249 and three quarter $

A quarter is a "quarter dollar" → 45,000 quarters = 45000 x $0.25 = $11,250

1,280

25

A quarter is 1/4 of a dollar. So 28/4= 7$

There are 4 quarters to a dollar. 20,000 ÷ 4 = $50,000