Best Answer

30% off $12:

= 30% discount applied to $12

= $12 - (30% x $12)

= $12 - (30% x $12)

= $12 - (0.30 x $12)

= $12 - $3.60

= $8.40

Q: What is 30 percent off 12 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Basic Math

30 percent off of $30 would be $9 off.

30% off of 15.00 dollars = (100-30)% of 15 dollars = 70 percent of 15.00 dollars = 15.00*70/100 = 10.50 dollars

its 75 dollars

eighty percent off thirty dollars = $680% off of $30= 80% discount applied to#30= $30 - (80% * $30)= $30 - (0.80 * $30)= $30 - 24= $6

About $90

Related questions

30% off of 40 dollars = 70% [left] of 40 dollars = 40*70/100 = 28 dollars

30 percent off of $30 would be $9 off.

40% of 30 equals 12 dollars

Is this 60% OFF OF 30 dollars or 60% OF 30 dollars? 60% OF $30 is 30*.60 = $18 60% OFF of $30 would be subtracting that 60% off of it. $30 - $18 = $12 60% OFF of $30 would be the same as 40% OF $30

What is 30% off 69 dollars

$12

30% off of 15.00 dollars = (100-30)% of 15 dollars = 70 percent of 15.00 dollars = 15.00*70/100 = 10.50 dollars

30 dollars off which is 600 - 30 = $570

its 75 dollars

Which do you mean - 30% off or 30% of

eighty percent off thirty dollars = $680% off of $30= 80% discount applied to#30= $30 - (80% * $30)= $30 - (0.80 * $30)= $30 - 24= $6

what is 27.00-30%