Q: Can you run a dehumidifier for 24 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

24 hours a day

In most cases 24 hours per day!

It is 24 hours.8am to 8pm = 12 hours.8pm to 8am = 12 hours.2 x 12 = 24.

52% of 24 hours= 52% * 24= 0.52 * 24= 12.48 hours OR 12 hours 28 minutes 48 seconds

Presumably 2.3*24 hours = 55.2 hours.Presumably 2.3*24 hours = 55.2 hours.Presumably 2.3*24 hours = 55.2 hours.Presumably 2.3*24 hours = 55.2 hours.

Related questions

Some people let their dehumidifiers run for days at a time, but most manufacturers recommend to not run one for longer than 24 hours without at least briefly turning it off.

A dehumidifier should be monitored when used to prevent a fire hazzard.

It is okay to run a dehumidifier and central air at the same time. This will help keep the costs down for the air conditioner. If the dehumidifier is running, the air temperature will cool off quicker and the air conditioner can be turned up a little higher.

Turn it off

these results may vary depending on time and whereabouts 3 hours 44 minutes 23 seconds for optimum results and longer than this will result in your dehumidifier turning evil and humidifiying your windows!

24 hours a day

To calculate the total electricity usage in 24 hours, you multiply the wattage by the number of hours: 820 watts * 24 hours = 19680 watt-hours or 19.68 kWh. To convert that to kilowatt-hours, divide by 1000: 19.68 kWh.

Here is the formula, Per hour consumption = Diesel consumed / Total DG run hours Diesel consumed = Previous closing balance - Actual closing balace Daily DG run hours = (Total DG run hours / (DG capacity*24 - Total DG run hours)) * 24 / (( Total DG run hours / ( DG capacity * 24 - Total DG run hours )) + 1 Regards, Shibin shibin.hesel@gmail.com

40 watts for 24 hours is 40 x 24 watt-hours, or 960 watt hours which is 0.96 kilowatt-hours, equal to 0.96 Unit, which costs about £0.12.

In most cases 24 hours per day!

it takes 3 hours

I'd give it 3 days.