Q: Dana drove her car from her house to her school She went 7 miles due west and 3 miles due south How far is Dana's house from the school?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

zero

He drove 20 miles in 50 min. so average was 20 x 60/50 = 24 mph

200 miles each way.

To get the answer, you would divide how many miles he drove by how long it took him to drive it. The information you need to set up your problem is 150 miles and 2.5 hours. 150 / 2.5 = 60 So Jordan drove an average of 60 miles per hour.

The answer is in the "Miles per hour" (Mph) you drove. If you drove 40 Mph, then in one hour you would have driven 40 miles. Therefore, in five hours, at the constant speed of 40 Mph, you would have drive 200 miles.

Related questions

zero

He drove 20 miles in 50 min. so average was 20 x 60/50 = 24 mph

The zoo is five miles from Katie's house. Her school is 2 miles farther Katies's grandmother lives another 3 miles past her School. How far away is Katie's grandmother house from katie's house?

0 m/s appex

Lydia's speed on Tuesday was 180 miles divided by 3 hours, or 60 mph. If she then drove 7 hours at 60 mph, she drove 420 miles. Altogether, she drove 420 + 180 or 600 miles.

200 miles each way.

You drove 91.25 miles.

if he drove for 3 hours and drove at 65 miles per hour then 65 x 3= 195 miles the answer is 195 miles! A.KISS

On day 1 he traveled 428 miles and on day two he traveled 668 miles

60 miles

To get the answer, you would divide how many miles he drove by how long it took him to drive it. The information you need to set up your problem is 150 miles and 2.5 hours. 150 / 2.5 = 60 So Jordan drove an average of 60 miles per hour.

The answer is 224/4 = 56 miles per hour