Study guides

☆☆

Q: Does 4.2 minutes equal 252 seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

6 and 42

1 hour = 60 minutes therefore 60 mins + 42 mins = 102 mins 102 mins x 60 seconds = 6120 seconds 6120 seconds

1 and 252, 2 and 126, 3 and 84, 6 and 42, 7 and 36, 9 and 28, 12 and 21, 14 and 18.

42

There are 222 minutes in 3 hours and 42 minutes.

Related questions

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 42 minutes is equal to 42 x 60 = 2520 seconds.

6 hours 42 minutes is 24,120 seconds.

252

4 hours 12 minutes 252 minutes

18 hours, 37 minutes, 42 seconds = 67,062 seconds.

2 hours 42 minutes 0 second is equal to: 2.70 hours in decimal format or 162.00 minutes or 9720.00 seconds

answer in minutes AND seconds - 58 minutes and 27 seconds answer in seconds - 3,507 seconds

(120 seconds in 2 minutes) + (60 seconds*0.7 = 42) 120 + 42 = 162

42 + 210 = 252

6 and 42

1 hour = 60 minutes therefore 60 mins + 42 mins = 102 mins 102 mins x 60 seconds = 6120 seconds 6120 seconds

1 hour = 3,600 seconds 4 hours = (4 x 3,600) = 14,400 seconds 1 minute = 60 seconds 42 minutes = (42 x 60) = 2,520 seconds Altogether: (14,400 + 2,520) = 16,920 seconds I'm guessing you probably could have done that on your own.

People also asked