Q: How can 7 coins equal 87 cents?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

A Quarter, a Nickel and 7 Dimes: 1 × 25 cents + 1 × 5 cents + 7 × 10 cents = 100 cents = 1 dollar.

1 quarter, 2 dimes, 1 nickel and 3 pennies.

700 cents equal 7 dollars.

You will make 49 cents with these 7 coins, 1 quarter, 2 dimes, 4 pennies.

two 5 cents,four 1 cents and one 25 cent

Related questions

A Quarter, a Nickel and 7 Dimes: 1 × 25 cents + 1 × 5 cents + 7 × 10 cents = 100 cents = 1 dollar.

3 dimes 3 nickels 1 penny.

You can do 8 dimes and 7 pennies, 87 pennies, 17 nickles and 2 pennies, 16 nickles and 7 pennies, or 3 quaters, 2 nickles, and 2 pennies.

2 dimes, 1 nickel, 1 quarter, and 3 pennies

1 quarter, 2 dimes, 1 nickel and 3 pennies.

700 cents equal 7 dollars.

How do you make up 25 cents worth 7

7 dimes = 7*10 cents = 70 cents 2 nickels = 2*5 cents = 10 cents 7 pennies = 7*1 cents = 7 cents so the total is 87 cents.

oof

87 or 80+7=87.

Two dimes and five pennies make 25 cents -- seven coins in all.

Indeed. 74 cents can be made with the following set of 7 coins: 50c 10c 10c 1c 1c 1c 1c