Study guides

☆☆

Q: How far has a vehicle traveled in 4 hours at 45mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

if someone traveled 475 miles in 5 hours how far will they travel 9 hours?

The train traveled 180 miles.

distance = speed x time = 45 x 30 = 1350 miles to get to 2044 miles at 45 mph takes a total time of 2044/45 = 45.4 hours

DISTANCE + VELOCITY x TIME So if you travel 90 miles in two hours, 90 = velocity x 2 velocity = 45 miles per hour After 7 hours DISTANCE = 45 x 7 = 315 miles

7 x 65, must be around 450 miles...

Related questions

if someone traveled 475 miles in 5 hours how far will they travel 9 hours?

400km

Divide how far it has traveled by 50 to get the time in hours.

1512km

The train traveled 180 miles.

About 120 miles, which can be traveled in two hours and twenty minutes.

300 miles

250 miles

540 kilometers.

The parade traveled 264 feet per minute.

1512km in 42 hours.

If you traveled from Phonix to Olympia you would travel approximately 1,447 miles. If you drove by car straight through it would take you about 22 hours.

People also asked