Q: Jessica is traveling 50 mph in her truck After 5 hours how far will she have traveled?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

30 kph

200 ft in 15 seconds ~= 13.333 ft/s 13.333 ft/s * 3600 s/hr / 5280 mi/ft ~= 9.091 mph

That depends on how fast the truck is traveling.

Kilometres.

Velocity = Distance /Time, therefore Distance = Velocity x Time. Let the time taken by the truck be H hours. Then the car has taken H - ¼ hours (15 min = ¼ hour) Both vehicles will have travelled the same distance. So, 56 x H = 64 x (H - ¼) = 64H - 64/4 = 64H - 16 56H = 64H - 16 8H = 16 : H = 2 hours. As H = 2 then the time taken by the car is H - ¼ = 1¾ hours (or 1hr 45 minutes)

Related questions

The truck will travel 60 miles in one hour.

The velocity of the truck can be calculated by dividing the distance traveled by the time taken. In this case, the velocity would be 15 km / 0.25 hours = 60 km/h west.

The difference in distance traveled is 50 miles (350 - 300 = 50)We also know that the car is going 10mph faster than the truck is.Using that information we can find out the time taken for the car and truck to go their respective distances.We take the extra 50 miles traveled by the car and divide it by the 10mph faster that the car is traveling than the truck(50 miles / 10mph = 5 hours)So we now know that it took the truck 5 hours to travel 300 miles.(300 miles / 5 hours = 60mph)To check your answer you can see if the cars speed matches up with the information given in the initial question.So we have (350 miles / 5 hours = 70mph)70mph is indeed 10mph faster than the truck, therefore, the answer is correct.

30 kph

200 ft in 15 seconds ~= 13.333 ft/s 13.333 ft/s * 3600 s/hr / 5280 mi/ft ~= 9.091 mph

Whether you're traveling on the surface (car, truck, boat, bicycle) or in the air (airplane, helicopter, ultra-light), the travel time is the same regardless of which direction you choose. There would be a significant difference if you traveled aboard an orbiting satellite; but let's not get into that right now.

she will be ran over by a truck

If a car and a truck are traveling at the same speed, the truck would have more momentum because it has a greater mass.

Distance = Rate * Time or, for our purposes a little algebraic manipulation Rate = Distance/Time Rate = 200 km/5 hours = 40 kilometers per hour -----------------------------------

That depends on how fast the truck is traveling.

Kilometres.

Depends on the size of the truck, the purpose, the distance it'll be traveling, the area in which it will be traveling, etc. Too many unaddressed variables to give an accurate answer here.