Q: How many 6 day weeks in a year?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

312 weeks is just under 6 years because a year has 52 weeks and 1 day in an ordinary year, and 52 weeks and 2 days in a leap year. 312 divided by 52 is 6.

52.177457 WeeksOr52 Weeks and 1 day with just under 6 hours*Assuming its not leap year

Well, one year is 52 weeks, so 52+6=58 weeks.

6

There are 52 weeks in one year. Therefore, 6 years is equal to 52 x 6 = 312 weeks.

Related questions

312 weeks is just under 6 years because a year has 52 weeks and 1 day in an ordinary year, and 52 weeks and 2 days in a leap year. 312 divided by 52 is 6.

52.177457 WeeksOr52 Weeks and 1 day with just under 6 hours*Assuming its not leap year

6 weeks

Well, one year is 52 weeks, so 52+6=58 weeks.

There are about 208 weeks in 4 years including a leap year but each year has an extra day but a leap year would have two extra days (208 weeks + 6 days about).

52 weeks in a year, plus you extra 6. 58 Weeks.

6

6 weeks and 1 day.

My guess would be 26 weeks since there are 52 weeks in a year and 6 months equals one-half a year.

There are 52 weeks in one year. Therefore, 6 years is equal to 52 x 6 = 312 weeks.

6 years.. 52 weeks in a single year. So 6*52 = 312 weeks

41 weeks and 6 days