Q: How many blocks is 15 seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

15 hours = 54,000 seconds.

We already know how many seconds there are in 24 seconds (24), so all we need to calculate is the "15 minutes" part. 1 minute = 60 seconds 15 minutes = (15 x 60) = 900 seconds. Add the extra 24 seconds, total = 924 seconds.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 15 seconds is equal to 15/60 = 0.25 minutes.

15 blocks = 1 mile 30 blocks = 2 miles

1 minute = 60 seconds so 1 minute 15 seconds = 60+15 = 75 seconds.

Related questions

12-15 seconds

15 hours = 54,000 seconds.

910 seconds.

375 seconds.

15 seconds

We already know how many seconds there are in 24 seconds (24), so all we need to calculate is the "15 minutes" part. 1 minute = 60 seconds 15 minutes = (15 x 60) = 900 seconds. Add the extra 24 seconds, total = 924 seconds.

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 15 seconds is equal to 15/60 = 0.25 minutes.

It is 2 minutes and 15 seconds

15 blocks = 1 mile 30 blocks = 2 miles

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 2 minutes 15 seconds is equal to 2 x 60 = 120 + 15 = 135 seconds.

1 hour 15 minutes is 4,500 seconds.

60 60 60 +15 195