Q: How many cents are in 60 quarters?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

2 quarters & 2 nickels.

5 * 25 = 125 cents 125 cents/25 cents = 5 quarters =========

You can make 60 cents using the following coins: 3 quarters (25 cents each) 1 dime (10 cents) 1 nickel (5 cents) 1 penny (1 cent)Altogether these 4 coins add up to 60 cents.

25.

60 quarters.

Related questions

2 nickels = 5+5 = 10 cents 2 quarters= 25+25= 50 cents therefore 50+10=60 so 2 quarters and 2 nickels is 60 cents

2 quarters & 2 nickels.

4 quarters = 1 dollar = 100 cents

3 Quarters... Otherwise, 75 cents.

5 * 25 = 125 cents 125 cents/25 cents = 5 quarters =========

2 quarters and a dime, or a half-dollar and 2 nickels.

Either 2 quarters 2 pennies or 2 quarters, a penny and a nickel.

One quarter, 10 cents

You can make 60 cents using the following coins: 3 quarters (25 cents each) 1 dime (10 cents) 1 nickel (5 cents) 1 penny (1 cent)Altogether these 4 coins add up to 60 cents.

25.

3 Quarters... Otherwise, 75 cents.

There are 60 quarters in $15.