Q: How many days are in 70 years?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are 25,567 or 25,568 days in 70 years of life, depending on there are 17 or 18 leap years during the 70 year period.

There are 52 weeks in a year. 52 x 70 = 3,640 There are 3,640 weeks in 70 years.

There are 365 days in a year, plus an extra day every fourth year (generally). So 70 years is approximately: 365 * 70 + (365/4) = 25,641 days give or take a couple depending on which 70 year interval is in question.

Just multiply 70 by whatever you choose to define as your standard year - 365.25, or perhaps 365.2422.

7 times 10 is 70. 7 days into ten weeks equals 70 days!

Related questions

Roughly 70 years give or take the leap years...which there are 17 leap days in 70 years...bringing the total to 25,567 days equaling 70 years on earth

There are 25,567 or 25,568 days in 70 years of life, depending on there are 17 or 18 leap years during the 70 year period.

70 years = 25567 days = 613608 hours = 36816480 minutes = 2208988800 seconds

There are 52 weeks in a year. 52 x 70 = 3,640 There are 3,640 weeks in 70 years.

There are 365 days in a year, plus an extra day every fourth year (generally). So 70 years is approximately: 365 * 70 + (365/4) = 25,641 days give or take a couple depending on which 70 year interval is in question.

Just multiply 70 by whatever you choose to define as your standard year - 365.25, or perhaps 365.2422.

simple 1st take 70 years divide it by 4 because every 4 years there is one extra day :) so 70/4=17.5 which is 17 extra days :) 1 year = 365 days so 365 times 70 years: 365*70 = 25550 days + 17 extra days = 25567 days now multiply it by 24 for the hours 25567*24 = 613608 hours n finally how many minutes (not seconds) in one hour so you multiply 613608 by 60 minutes (not seconds) 613608*60= 36816480.... there you go :) 70 years = 25567 days 70 years = 613608 hours 70 years = 36816480 minutes (not seconds) give or take a few lol because of daylight savings time dst :P hope this answers your question :) ************************************************************** Note: 70 years starting January 1, 2009 - January 1 2079 1 Year = 365 days / 15 of the 70 years have 366 days (leap years) ************************************************************** (70 x 365) + 15 = 25,565 days 25565 x 24 = 613,560 hours 613560 x 60 = 36,813,600 minutes 36813600 x 60 = 2,208,816,000 seconds *************************************************************** Answer: 70 Years = 3,640 Weeks = 25,565 days = 613,560 hours = 36,813,600 minutes = 2,208,816,000 seconds

70 days = 100,800 minutes.

70 years 3 months and 18 days old

7 days in one week hence 70 days = 10 weeks.

70 days, sorry.

There are 7 days in one week. Therefore, 70 days is equal to 70 / 7 = 10 weeks.