Q: How many hours is 425 miles if you fly on a airplane?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

5 hours

To work thi out, first note that there are 60 minutes in an hour. This means that to convert from hours into minutes you have to multiply by 60. In this case we have 425 hours, so do: 425 x 60 = 25,500 Therefore there are 25,500 minutes in 425 hours.

425/10.8 = 39.35 miles per gallon (rounded)

425 ÷ 25 = 17

There are: 425*60 = 25,500 seconds

Related questions

It depends on how fast you are going. If you are going 60 mph, then you could cover 425 miles in just over 7 hours. (7.083 to be exact)... You can calculate this by using a ratio and cross multiplying. Example: 1 hour/60miles = x hours/425 miles (1)(425) = (60)(x) (1)(425)/60 = x 7.083 = x

The shortest driving distance is 425 miles.

7 hours 5 minutes at 60 mph

264 miles in 425 kilometers

The total distance between the two locations is 425 miles. It will take about 6 hours and 40 minutes.

425 miles

425 miles

There are 24 hours in a day so divide 425 by 24. The answer will show you that 425 hours is a bit more than 17 days.

About 7 hours. It's 425 miles.

5 hours

425 miles

eight and a half hours 425 = 50 x 8.5