Best Answer

On a standard outdoor athletics track of 400m:

1200m / 400m = 3 laps.

Indoor athletics tracks can be 200m in which case 1200m / 200m = 6 laps.

Q: How many laps is the 1200 meter race?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

16

I was actually looking this up as well but I think I have the answer: 400 meters per lap * 25 Laps = 10,000

A split time is basically the time it takes to run a fraction of a race. If there is a 1500 meter race, there could be split times at 400 meters, 800 meters, and 1200 meters. So the time it took to run the first 400 meters of the 1500 meter race would be called a split time.

54.6807 yards (1.09361 yards per meter).

People should not answer these things. The smartest being in the world should

Related questions

24.85 laps

There are twelve and a half laps of a 400m track in a 5000m.

5

12.5

12 and a half laps

each lap is 50m so its 30 laps if you add 2 more laps you got a mile witch is a 1600 meter swim

25 laps if the track is a standard 400m long.

3/4's of a lap

16 lengths (down and back counts as 2 lengths)

well it depends what size pool. if its a 50 or 25 meters which most lap pools are 25 meters so if you do the math it comes out to 18 laps

Depends on the track. If it is a standard 400 meter track, it will be eight laps. If it is indoors it will be about thirteen.

four laps There are 4 laps to a Speedway race.