Q: How many min is in 1 day?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

1440 min * (1 hr/60 min) * (1 day/24 hr) = 1 day 1440 minutes is equal to 1 day.

60 min in an hour 24 hours in a day 60 times 24 = 1440 1 day has 1440 min

1 day = 24 hrs, and 1 hr=60 min. Therefore 1 day=1440 min. Therefore 1 day + 4 hrs + 7 min equals 1440 min + 240 min+ 7 min or 1687 minutes. Applying the same principal to the other side of the equation gets us 360 min + 20 min or 380 min. 1687 minutes - 380 minutes = 1307 minutes. This equals 21 hrs 47 min.

1 day, 1 hour and 30 min. Your welcome.

1 min. = 60 sec. 60 min. = 1 hr. 1 hr. = 3600 sec. 24 hr. = 1 day 1 day = 86,400 sec. 7 days = 1 week 1 week = 604,800 sec. 13 weeks = 7,862,400 sec.

Related questions

240 min * 1 hr/60 min * 1 day/24 hr = 1/6 day1 day = 24 hrs, and 1 hr=60 min

161245493 min * 1 hr / 60 min * 1 day / 24 hr = 161245493 min hrs days / 1440 min hrs = about 111976 days

240 min * 1 hr/60 min * 1 day/24 hr = 1/6 day

1 day and 12 min

80 min/1 day = 80 min/24 hours = 80 min/(24/60 min) = 80/(24*60) = 0.055... recurring.

1 day, 1 hour and 30 min. Your welcome.

1 min = 60 sec Hence 1 sec = 1/60 min

1440.

1440 of them.

1 min. = 60 sec. 60 min. = 1 hr. 1 hr. = 3600 sec. 24 hr. = 1 day 1 day = 86,400 sec. 7 days = 1 week 1 week = 604,800 sec. 13 weeks = 7,862,400 sec.

100*36 minutes/1 day = 100*36 min/1440 min = 2.5%

1 hr = 60 min 60 min * 24 hr = 1440 mins in a day 1 min = 60 seconds 60 seconds * 1440 mins = 86400 seconds in a day