Best Answer

1 year = 12 months so 4 years and 2 months = 12*4 months 2 months = 48 months + 2 months = 50 months.

Q: How many months are in 4 years and 2 months?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

4 years and 2 months.

4 years 2 months

every 2 years and 4 months

1 semester of school is 4 months. 1 semester of school is 4 months. 1 semester of school is 4 months. 1 semester of school is 4 months. 1 semester of school is 4 months. 1 semester of school is 4 months. ------------------------------------------- 6 semesters--------------- 24 months (2 years)

4 years 11 months is 59 months.

Related questions

4 years and 2 months.

4 years 2 months

28 months = 2 years and 4 months.

54 months are in 4 1/2 years.

There are 2 1/4 years in 27 months.

Two and one-third years (2 years and 4 months).

There are twelve months in a year and that never changes. So: 4*12+2=50. 50 months in four years and two months.

it 3 months short of 2 years... so 2 and 3/4 years

(2 years) x (12 months per year) = 24 months24 months plus 4 months = 28 months

every 2 years and 4 months

1 semester of school is 4 months. 1 semester of school is 4 months. 1 semester of school is 4 months. 1 semester of school is 4 months. 1 semester of school is 4 months. 1 semester of school is 4 months. ------------------------------------------- 6 semesters--------------- 24 months (2 years)

2 years and 4 months