answersLogoWhite

0


Best Answer

(2 years) x (12 months per year) = 24 months

24 months plus 4 months = 28 months

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2010-04-28 04:10:20
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: 2 years 4 month equals how many month?
Write your answer...
Submit
Related questions

2 year 6 month equals 2.5 years?

Yes that is correct.


How Many Years Is 2 Terms?

2 presidential terms equals to 8 years.


How many month is in 2 years?

There are 24 months in two years.


2 years equals how many months?

24


How many years equals 732 work days?

2 years, 42 weeks, 2 days


What 290 months equals how many years?

24 years, 2 months (24.1666~ years)


180 days equals how many months?

2 years


2 years equals how many seconds?

63,113,904.0 seconds


How many weeks equals 2 years?

104 WEEK


How many month is a 2 years old?

24 months


How many years is 42 month?

3 and 1/2


How many years is 780 days?

2 years, 1 month, and 20 days


How many years are in 2 decade?

1 decade equals 10 years. So 2 decades is equal to 20 years.


How many 28 month in a year?

2 years and 4 months


How many years is 2 decades and 6 centuries?

620 years. 620 years, since one century equals 100 years, and one decade equals 10 years.


How many months does 2 years and 3 months equals?

27 months


What is 50 months equals years equals months?

4 years and 2 months


How many years are in 30 months?

1 month= 12 months 30 months = 2 years 6 months= 2 1/2 or 2.5 years


Why did February have to be the shortest month of the year?

Because 365.2442 * 4 = 29 th of February and based on a soak pattern one sun day equals 1.5 years and that equals 547.8531 and that ment 2


How long is 8 semesters in college?

8 semesters is 2 years 4 month up to 2 years 8 month


How many years old was the 24 month baby?

if there's 12 months in a year than its 2 years old.


How many guinea pig years equals 2 human years?

One human year is equal to 10-12 guinea pig years


How many years is 88 weeks?

At 52 weeks per year, 88 weeks equals 1.69 years (to 2 dp)


2 times a month 16 times a day?

2 times a month = two months, 16 times a day equals 16 days...


What is 33 month equal to how many years?

12 + 12 + 9 = 33 2 years 9 months

Study guides

๐Ÿ““
Create a Study Guide