Q: How many nickels in 60 cents?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

A nickel is 5 cents so 60 nickels is 5 * 60 = 300 cents, or $3.

2 quarters & 2 nickels.

You do. 6 dimes = 60 cents 9 nickels = 45 cents 6 dimes = 12 nickels

10 cents equals 1 dime so $3.00 = 30 dimes 5 cents equals 1 nickel so $3.00 = 60 nickels

60 cents

Related questions

A nickel is 5 cents so 60 nickels is 5 * 60 = 300 cents, or $3.

twelve 60 / 5 = 12

2 quarters & 2 nickels.

2 nickels = 5+5 = 10 cents 2 quarters= 25+25= 50 cents therefore 50+10=60 so 2 quarters and 2 nickels is 60 cents

7 nickels are in 35 cents.

1 quarter is 25 cents, 2 dimes are 20 cents (10 cents each), and 3 nickels are 15 cents (5 cents each). Therefore, the total is 60 cents.

You do. 6 dimes = 60 cents 9 nickels = 45 cents 6 dimes = 12 nickels

10 cents equals 1 dime so $3.00 = 30 dimes 5 cents equals 1 nickel so $3.00 = 60 nickels

60 cents

25 cents * (1 nickel / 5 cents) = 5 nickels

They can't.4 dimes =...40 cents4 nickels=+20 cents................._______........................60 cents total4 rows * 20 cents in each row = 80 cents total.60 cents < 80 cents

If you mean in 30 cents, there are 6 nickels (30 cents / 5 cents = 6) If you mean 30 dollars, the answer is 600 nickels (3000 cents / 5 cents)