Q: How many seconds are there in 7.5 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

4500 seconds / 60 seconds in a minute = 75 minutes /60 minute in an hour = 1.25 hours

75 days 1800 hours 108,000 minutes 6,480,000 seconds

That's easy... 75!

75 * 60 = 4500 seconds It is the correct answer

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 75 minutes is equal to 75 x 60 = 4500 seconds.

Related questions

270,000 seconds.

75 years = 27393 days = 657432 hours = 39445920 minutes = 2366755200 seconds

4500 seconds / 60 seconds in a minute = 75 minutes /60 minute in an hour = 1.25 hours

(1.3 hours) + (75 seconds) = 1 hour 19.25 seconds

75 days 1800 hours 108,000 minutes 6,480,000 seconds

That's easy... 75!

75 minutes*60 seconds = 4500 seconds

OK, here we go. 60 seconds x 60 minutes x 24 hours = 86,400 seconds in a day. 365 days x 75 years = 27,375 days in 75 years. 86,400 seconds x 27,375 days = 2,365,200,000 seconds in 75 years. A year is 365.25 therefore making the answer 2,366,820,000 seconds.

7 hours 41 minutes 36 seconds.

2 hours, 59 minutes, 12 seconds

75 * 60 = 4500 seconds It is the correct answer

4.04 hours or 4 hours, 2 minutes and 24 seconds SOLUTION -------------- Divide 303 by 75 to find out how many hours are needed. 303/75 = 4.04 hours At 75 mph, 75 miles in 1 hour, 150 miles in 2 hours, 225 miles in 3 hours, 300 miles in 4 hours leaving 3 miles, which takes (3/75) or 0.04 hours. 0.04 hours is (0.04*60) = 2.4 minutes 0.4 minutes is (0.4*60) = 24 seconds So total time = 4 hours, 2 minutes and 24 seconds.