answersLogoWhite

0


Best Answer

OK, here we go.

60 seconds x 60 minutes x 24 hours = 86,400 seconds in a day.

365 days x 75 years = 27,375 days in 75 years.

86,400 seconds x 27,375 days = 2,365,200,000 seconds in 75 years. A year is 365.25 therefore making the answer 2,366,820,000 seconds.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2009-04-26 20:59:24
This answer is:
User Avatar
User Avatar

Judah Youngblood

Lvl 1
โˆ™ 2022-02-15 20:28:42
I checked and it's CORRECT
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.8
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
2018 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many seconds in a 75 year lifetime?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
People also asked

What does it mean when a guy calls a girl Killer?

View results

Which digit is used the greatest number of times on the 100-number grid?

View results

Who do you contact about pension from Eckerd Drugs?

View results