0

How many weeks are in a year 5 days a week?

Updated: 9/22/2023

Wiki User

11y ago

260 da

ys

Wiki User

11y ago

Earn +20 pts
Q: How many weeks are in a year 5 days a week?
Submit
Still have questions?
Related questions

How many days are in a year How many days are in a week How many weeks are in a year?

365 days in a year (except leap years that have 366) The average is thus 365.25 days to a year but really there are close to 365.2422 7 days in a week 52 weeks + 1 day (sometimes 2) in a year

How many weeks are in 532 days?

532 days divided by 7 (days in a week) = 76 weeks or 1 year and 24 weeks

If you work 6 days a week how many days do you work in a year?

6 days per week x 52 weeks per year = 312 days per year

How many weeks were there in the year 1976?

All leap years have 52 weeks plus two days. 1976 started on the second day of the week and ended on the third day of the week, so it had 51 whole weeks with six days before the first full week of the year and three days after the last full week of the year.

How many week were in the year 2008?

2008 was a leap year. Every leap year of the Gregorian calendar is 52 weeks and two days long. 2008 consisted of 51 full calendar weeks with five days before the first full week and four days after the last full week.

How many week are in one year?

52 weeks and one day, except in a leap year when it is 52 weeks and 2 days.

How many weeks old are you if you are 3287 days old?

7 days = 1 week 52 weeks = 1 year 3287 divided by 7 = 469 weeks 4 days = 9 years 1 week 4 days

How many weeks in seven years?

365 as there are 7 days in a week and 365 in a year

How many week days are in the month of February?

there are 4 weeks in the month of feburary as it has 28 days but in leap year it has 29 days and 5th week also

2 weeks on 1 week off how many days per year?

Two weeks on 1 week off means you are on for a third of the time. So in a year (=365 days), you should be on 2*365/3 = 2431/3 days.

How many days are in the year without weekends?

There are approximately 260 days in a typical year that aren't weekends. My math: 365 days / 7 days a week = 52.14 weeks 7 days in a week - 2 weekend days = 5 week days 52.14 * 5 week days = 260.71

59