Q: How much is 8.75 percent of 36 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

36 dollars plus 7 percent tax = 38.52

$39.60

25 percent off of 36 dollars would be 9 dollars off.

40 percent of $36 dollars equals $14.40, so 40 percent off $36 leaves $21.60 remaining.

To find 25 percent of a value, multiply the value by 0.25. In this instance, 0.25 x 36 = 9. Therefore, 25 percent of 36 dollars is 9 dollars.

Related questions

36 dollars plus 7 percent tax = 38.52

$39.60

25 percent off of 36 dollars would be 9 dollars off.

$36 is 60% of $60 .

36 cents.

40 percent of $36 dollars equals $14.40, so 40 percent off $36 leaves $21.60 remaining.

To find 25 percent of a value, multiply the value by 0.25. In this instance, 0.25 x 36 = 9. Therefore, 25 percent of 36 dollars is 9 dollars.

To find 50 percent of a value, multiply the value by 0.5. In this instance, 0.5 x 36 = 18. Therefore, 50 percent of 36 dollars is equal to 18 dollars.

10.80 dollars

To find 6 percent of a value, multiply the value by 0.06. In this instance, 0.06 x 600 = 36. Therefore, 6 percent of 600 dollars is equal to 36 dollars.

30% of $120 Soln: 30/100 × 120 12 ×3= $36

$7.20