Want this question answered?

Q: If a lion covers 110 meters in 5 seconds at what speed is the lion running?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

In the metric system, speed is measured in meters per second. So the average speed of the greyhound is 301 meters / 16.96 seconds = 17.747641509433962 m/s, approximately.

s=d/ts= 100 / 12s= 8.33ms-1

Speed = (distance traveled) divided by (time to cover the distance) Speed = (50 meters) / (2 seconds) Speed = 50 meters per 2 seconds Speed = 25 meters per second

14.5 meters per second is the speed. Speed means the amount of distance traveled in a certain amount of time. In your 14.5 meters per second your mouse deer is running 14.5 meters every 1 second. Therefore if no acceleration is occurring then at 2 seconds your deer will have run 29 meters. And at 3 seconds your deer would have run 43.5 meters.

4 meters/2 seconds = 2 meters/second.

Related questions

3.5 SECONDS

To find speed, divide the distance traveled by the time taken. In this case, speed = 40 meters / 3 seconds = 13.33 meters per second.

In the metric system, speed is measured in meters per second. So the average speed of the greyhound is 301 meters / 16.96 seconds = 17.747641509433962 m/s, approximately.

11.875 m/s

s=d/ts= 100 / 12s= 8.33ms-1

Speed = (distance traveled) divided by (time to cover the distance) Speed = (50 meters) / (2 seconds) Speed = 50 meters per 2 seconds Speed = 25 meters per second

The formula to find speed in meters per second is: Speed (m/s) = Distance (m) / Time (s). This formula calculates the rate at which an object covers distance in meters per unit of time in seconds.

what is the speed of a rocket that travels 9000 meters in 12.12 seconds

Running 100 meters in 12.5 seconds is equivalent to running at a speed of 22.4 miles per hour.

speed is distance/time 23.7/54 = 0.44 m/sec

14.5 meters per second is the speed. Speed means the amount of distance traveled in a certain amount of time. In your 14.5 meters per second your mouse deer is running 14.5 meters every 1 second. Therefore if no acceleration is occurring then at 2 seconds your deer will have run 29 meters. And at 3 seconds your deer would have run 43.5 meters.

4 meters/2 seconds = 2 meters/second.