Q: What is 36 to 42 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Related questions

36/42

42 - 36 = 6

-6

36 x 42 = 1512

78

42

Half way between 36 and 42 is (36 + 42) ÷ 2 = 39.

36, as percentage of 42 is 100*36/42 = 85 5/7%

78

36/42=0.85 0.85x100= 85%

It is exactly 2.71 hours. If you mean how long is it in minutes, then 2 hours are 120 minutes and 0.71 hours = (0.71*60)=42.6 minutes (and 0.6 minutes = (0.6*60)= 36 seconds). Therefore 2.71 hours = 2 hours 42 minutes and 36 seconds, OR 162 minutes and 36 seconds, OR 9756 seconds long.

The LCM of 36 and 42 is 252252