Q: What is greater 276 hours or 12 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

24 hours = 1 day so 240 hours = 10 days 48 hours = 2 days 240 + 48 = 288 hours = 10 + 2 = 12 days 300 - 288 = 12 hours Answer: 12 days 12 hours

0.0435

1 day = 24 hours so 12 days = 24*12 = 288 hours

There are 500,000 days in 12,000,000 hours.

Approximately 62 days and 12 hours

Related questions

12 days. that's equal to 288 hours

Well there are 24 hours in ONE DAY. So half a day would be equivalent to 12 hours. Therefore, 24 hours (one day) plus 12 hours (half a day) would equal 36 hours. So 38 hours is greater than 1 and a half days.

24 hours = 1 day so 240 hours = 10 days 48 hours = 2 days 240 + 48 = 288 hours = 10 + 2 = 12 days 300 - 288 = 12 hours Answer: 12 days 12 hours

23

0.0435

1 day = 24 hours so 12 days = 24*12 = 288 hours

23 x 12 = 276

LCD of 23 and 12 is 276.

12 days 10 hours.

12 days 12 days 12 days 12 days 12 days

12 hours : 12 days = 1 hour : 1 day = 1 hour : 24 hours = 1 : 24

37 days and 12 hours