Q: What is is the gross pay if the annual salary is 37500?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

ANNUAL

29913

29400/52 = 565.38, approx.

29,913 6% of 2500 is 150

There are 52 weeks in a year, so her weekly pay would be: $29400 ÷ 52 ≈ $565.38

Related questions

1,562.50

ANNUAL

5475

2 pay periods a month would be 24 pay periods for the year the amount of gross pay for each pay period would be 1145.833 X 24 = 27499.999 gross annual salary. Rounded to 27500.00

2,791.67

2,791.67

60000 Ã· 26 = 2307.69 (gross)

29400/52= 565.39 per week.

Your gross salary - meaning the amount they pay you before they take anything out for taxes (or insurance, etc.)

33500 divided by 12 = 2791.67 gross pay per month

29400/52 = 565.38, approx.

29913