Q: What is the ratio of 100 2 60 x?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

If 60% is 240,000 then 100% is 100/60 times 240,000 = 400,000 Check: 60% of 400,000 = 240,000

60 percent of 50 = 60% x 50 = (60/100) x 50 = 0,6 * 50 = 30

98*63 = (100-2)*(60+3) = 100*(60+3) - 2*(60+3) = 100*60 + 100*3 - 2*60 - 2*3 = 6000 + 300 - 120 - 6 = 6174

Ratio is usually seen as a:b , where a and b can be any number, but what some people don't know is that ratio can also be presented as a/bzperiodzPercent is usually seen as x%. It really means per cent, meaning per 100. So percent is actually x/100, where x can be any number too.so to make the ratio a/b to x/100, you just need to multiply a by 100 then divide by b, which will then be x/100 or x%.Example:3:5This can be expressed as 3/5To make it x/100, multiply 3 by 100, then divide by 5.(3x100)/5=300/5=6060/100This can also be expressed as 60%So 3:5 is also 60%.

it depends on the number, but if that number was represented by x, then it would be x:100 or x/100. a ratio is the same as division.

Related questions

If 60% is 240,000 then 100% is 100/60 times 240,000 = 400,000 Check: 60% of 400,000 = 240,000

2 x 2 x 3 x 5 = 60 2 x 2 x 5 x 5 = 100

60 percent of 50 = 60% x 50 = (60/100) x 50 = 0,6 * 50 = 30

98*63 = (100-2)*(60+3) = 100*(60+3) - 2*(60+3) = 100*60 + 100*3 - 2*60 - 2*3 = 6000 + 300 - 120 - 6 = 6174

Ratio is usually seen as a:b , where a and b can be any number, but what some people don't know is that ratio can also be presented as a/bzperiodzPercent is usually seen as x%. It really means per cent, meaning per 100. So percent is actually x/100, where x can be any number too.so to make the ratio a/b to x/100, you just need to multiply a by 100 then divide by b, which will then be x/100 or x%.Example:3:5This can be expressed as 3/5To make it x/100, multiply 3 by 100, then divide by 5.(3x100)/5=300/5=6060/100This can also be expressed as 60%So 3:5 is also 60%.

60 x 100 = 6000

You need to start off thinking of what 60% means. A percent is a ratio (fraction) of a given number divided by 100. Drawn as a fraction, it looks like this: 60 60% = ----- 100 Now, a bit of Junior High Algebra, and we can now write it as an equation and solve for X. 60 ---- x 120 = X 100 When we multiply fractions by whole numbers t is the equivalent of 60 120 ---- x ---- = X 100 1 To multiply two fractions together, you multiply the top and the bottom separately... 60 120 60 x 120 7200 ---- x ---- = --------------- = -------- = X 100 1 100 x 1 100 and, the final step is to simply the fraction and (hope) that it can become a whole number again without any remainder... __72__r.0 100 | 7200 - 700 --- 200 - 200 --------- 0 Therefore, our answer is 72.

(100 + x) = 3 (20 + x)100 + x = 60 + 3x100 = 60 + 2x40 = 2x20 = xAdd 20 to both numbers.Sums are 120 and 40.120/40 = 3/1

1 60 2 30 3 20 4 15 5 12 6 10

it depends on the number, but if that number was represented by x, then it would be x:100 or x/100. a ratio is the same as division.

You need to start off thinking of what 60% means. A percent is a ratio (fraction) of a given number divided by 100. Drawn as a fraction, it looks like this: 60 60% = ----- 100 Now, a bit of Junior High Algebra, and we can now write it as an equation and solve for X. 60 ---- x 120 = X 100 When we multiply fractions by whole numbers t is the equivalent of 60 120 ---- x ---- = X 100 1 To multiply two fractions together, you multiply the top and the bottom separately... 60 120 60 x 120 7200 ---- x ---- = --------------- = -------- = X 100 1 100 x 1 100 and, the final step is to simply the fraction and (hope) that it can become a whole number again without any remainder... __72__r.0 100 | 7200 - 700 --- 200 - 200 --------- 0 Therefore, our answer is 72.

When both the measures are in the same units, then the ratio can be calculated. 1 hour = 60 minutes ⇒ 2 hours = 2 x 60 minutes = 120 minutes The ratio of 50 minutes to 2 hours is then: 50 : 120 ⇒ 5 : 12