Q: What is the solution of 300 means between 100 and 400?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

It means: CCC = 100+100+100 = 300

Percent means out of 100, so put it over 100 and simplify: 112⅓ % = 112⅓/100 = (112⅓×3)/(100×3) = 337/300 = 1 37/300

Let Q be the quantity of 80% solution required then (300 - Q) is the quantity of 30% solution as together the two solutions must equal 300. Then, [80 x Q] + [30 x (300 - Q)] = [40 x 300] 80Q + 9000 - 30Q = 12000 50Q = 3000 Q = 60...........which means (300 - Q) = 240 60ml of 80% acid solution + 240ml of 30% solution produces 300ml of 40% solution.

100

assuming question means percent 300 = 100% 30 = 10% 90 = 30% though 30 x 300 = 9,000

Related questions

300% 100% of 100 equals the whole of the 100 200% means double the 100 300% must then mean triple the 100 Remember 100% of a cake means that nothing has been taken away (and eaten), so the cake is still intact.

on average an adult deer weighs between 100 and 300 pounds on average an adult deer weighs between 100 and 300 pounds on average an adult deer weighs between 100 and 300 pounds on average an adult deer weighs between 100 and 300 pounds

It means: CCC = 100+100+100 = 300

historicalevents that had happen between the times of 300 BC and 100 AD?

The total number of integers between 100 and 300 that are divisible by three is 66.

Perfect Square between roman numbers 100 to 300 are: 100, 121, 144, 169, 196, 225, 256, 289.

300% of an amount means 3 times the original amount. This is because a percentage is a proportion per 100. So 300% means 300 per 100 or 300/100 times the amount.(Note: not to be confused with a 300% increase).Therefore if we divide 75 by 3 we get: 75/3 = 25.Thus 75 is 300% of 25.

100 is the greatest common factor between 300 and 400

By unit of length and distance and conversion ,we can say that on calculating 300 ft =91 m 91 m <100 m that means 300 ft <100 m

Percent means out of 100, so put it over 100 and simplify: 112⅓ % = 112⅓/100 = (112⅓×3)/(100×3) = 337/300 = 1 37/300

Let Q be the quantity of 80% solution required then (300 - Q) is the quantity of 30% solution as together the two solutions must equal 300. Then, [80 x Q] + [30 x (300 - Q)] = [40 x 300] 80Q + 9000 - 30Q = 12000 50Q = 3000 Q = 60...........which means (300 - Q) = 240 60ml of 80% acid solution + 240ml of 30% solution produces 300ml of 40% solution.

88% means 88/100 = 0.880.88 * 300= 264=====