Q: What is the speed of 5572 feet in 2.5 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

2.5 metres in 6 minutes = 25 m in 60 minutes (or 1 hour) So speed = 25 metres per hour.

(.25 miles / 3 minutes) * (60 minutes / 1 hr) = (.25 * 60)/3 = 5 mph If you run a quarter mile in 3 minutes, your average speed is 5 mph.

If you went at a speed of a mile a minute, or 60 mph, you would travel 25 miles in 25 minutes. For 10 miles in this time you only have to travel at 2/5 of that speed, or 24 mph.

The jogger's average speed is 6 miles per hour.

Velocity (or Speed) = Distance ÷ Time Toni's speed is therefore 100 ÷ 20 = 5 feet per second. Distance = Velocity x Time In 25 seconds, Toni walks, 5 x 25 = 125 feet.

Related questions

2.5 metres in 6 minutes = 25 m in 60 minutes (or 1 hour) So speed = 25 metres per hour.

Depends on the speed at which you are going.

(.25 miles / 3 minutes) * (60 minutes / 1 hr) = (.25 * 60)/3 = 5 mph If you run a quarter mile in 3 minutes, your average speed is 5 mph.

79.2 mph 60/25=2.4 33x2.4=79.2

If you went at a speed of a mile a minute, or 60 mph, you would travel 25 miles in 25 minutes. For 10 miles in this time you only have to travel at 2/5 of that speed, or 24 mph.

5

The jogger's average speed is 6 miles per hour.

14.4 km per hours

Velocity (or Speed) = Distance ÷ Time Toni's speed is therefore 100 ÷ 20 = 5 feet per second. Distance = Velocity x Time In 25 seconds, Toni walks, 5 x 25 = 125 feet.

Speed = distance/time interval = 50m/25min = 2m/min

5 mph

Time = distance/speed = 3/25 hours = 3/25 x 60 minutes = 7.2 minutes which is 7 min. and 12 secs.