Best Answer

Think about it like this:

12.60 is 100% of the cost.

Since you are "adding" the tax on, 100% and 0.07% = 100.07%

The cost without tax is 100%, but you need to pay 100.07%, so multiply the number by 100.07%

Percents can be written as a decimal:

100% = 1 (as a decimal)

0.07% = 0.0007 (as a decimal)

100.07% = 1.0007

$12.60 x 1.0007 = $12.60882

If currency only goes as low as a cent, you would round to the cent.

$12.60882 = $12.61

The tax is one cent, increasing the total to $12.61.

Q: What is the total cost is 12.60 item when 0.07 percent sales tax is added?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

1260%.

1260. Because the formula for working out the percentage of a number for this equation is: 35 divided by 100 multiplied by 3600 = 1260 :)

A. Is it - what is 3 percent of 42?3% of 42= 3% * 42= 0.03 * 42= 1.26B. Is it - what is 3 percent of 42000?3% of 42000= 3% * 42000= 0.03 * 42000= 1260

3.15% of 40000= 3.15% * 40000= 0.0315 * 40000= 1260

The sum of the angles in a nonagon total 1260 degrees.

Related questions

3% of 1260 = 3% * 1260 = 0.03 * 1260 = 37.8

30% of 1260= 30% * 1260= 0.3 * 1260= 378

1260%.

126

To find 60 percent of a number, multiply the number by 0.6. In this instance, 0.6 x 2100 = 1260. Therefore, 60 percent of 2100 is equal to 1260.

12.6 = 100*12.6% = 1260%

1260. Because the formula for working out the percentage of a number for this equation is: 35 divided by 100 multiplied by 3600 = 1260 :)

You cannot.But you can write is as 100*12.6% = 1260%

1200 + (.05 * 1200) = 1260

A. Is it - what is 3 percent of 42?3% of 42= 3% * 42= 0.03 * 42= 1.26B. Is it - what is 3 percent of 42000?3% of 42000= 3% * 42000= 0.03 * 42000= 1260

60*20/100=1260-12=48

3.15% of 40000= 3.15% * 40000= 0.0315 * 40000= 1260