answersLogoWhite

0


Best Answer

1 mile per minute,

88 feet per second,

60 miles per hour.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2012-03-29 03:19:17
This answer is:
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.81
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
2270 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What is the unit rate of 120 miles in 2 hours?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

What is the unit rate for 120 miles in 4 hours?

30 miles per hour.


What is the rate of 120 miles in 3 hours?

120 miles / 3 hours = 40 miles per hour


How long will it take a sail boat traveling at the rate of 5 miles per hour to sail 120 miles?

120 ÷ 5 = 24 hours.


How long will it take for a car traveling at the rate of 5 miles per hour to drive 120 miles?

24 hours.


How long will it take a sailboat traveling at a rate of 5 you miles per hour to sail 120 miles?

It will take a sailboat 24 hours traveling at 5 miles per hour to sail 120 miles.


How long will it take a sailboat traveling at the rate of 5 miles per hour to sail 120 miles?

It will take a sailboat 24 hours traveling at 5 miles per hour to sail 120 miles.


How long does it takes to drive 120 miles going 70mph?

distance = rate * time 120 miles = 70mph * t t = 120 miles / 70 mph ~= 1.71 hours or 1 hour 42 minutes 52 seconds


What are examples that are not unit rate?

When rates are expressed as a quantity of 1, such as 2 feet per second or 5 miles per hour, they are called unit rates. If you have a multiple-unit rate such as 120 students for every 3 buses, and want to find the single-unit rate, write a ratio equal to the multiple-unit rate with 1 as the second term.


A boat makes a 120-mile trip downstream in 3 hours but makes the return trip in 4 hours. What is the rate of the current?

It is 5 miles per hour.


How long does it take to drive 120 miles driving 46 mph?

(120 miles)/(46 miles/hour) = 2.609 hours ---> 2 hours and 36 minutes.


How long will it take a sailboat traveling at a rate of 5 miles per hour to sail 120 miles?

5 mile/per hour need to travel 120 miles so S=vt t=S/v t=120/5=24 hours


How many miles will a train travel that goes 120 miles per hour for 8 hours?

120 x 8 = 960 miles.

People also asked